E-learning TMAP®: Quality for cross- functional teams

TMap® Quality for cross-functional teams

De wereldwijde ontwikkelingen op het vlak van IT gaan razendsnel. Van individuen en teams wordt niet alleen verwacht dat ze snel werken, maar ook kwaliteit leveren. Ook al werk je met een groep mensen met verschillende vaardigheden en kennis. Het is hierbij belangrijk om samen te werken naar een gemeenschappelijk doel. TMAP® ondersteunt deze nieuwe manier van werken naar ingebouwde kwaliteit die verder gaat dan alleen testen.

Excelleren in een cross functioneel team

Om de bedrijfsdoelen te bereiken wil je dat mensen in een high-performance omgeving kunnen excelleren. Je kunt denken aan een IT-delivery team, zoals DevOps of Scrum die alle kennis en vaardigheden hebben om kwaliteit in te bouwen in hun IT-systeem.

Behaal het certificaat TMap® Quality for cross-functional teams

Om het certificaat TMap® Quality for cross-functional teams te behalen, moet je slagen voor het examen. Dit examen wordt afgenomen door de onafhankelijke examenaanbieder iSQI. Bereid je voor op dit examen door een e-learning training te volgen bij Testlearning! Dit is een erkende opleider.

Waarom zou je dit certificaat behalen?

Als je deze certificering behaalt, beschik je over een onafhankelijke, internationaal erkende certificering als bewijs van expertise op het gebied van Quality Assurance (QA) en testen:

  • Je leert IT delivery modellen, in het bijzonder DevOps, en de whole-team aanpak en relevantie voor Dev en Ops mensen;
  • Je krijgt de mogelijkheid om verdere certificaten te behalen.

E-learning modules

Deze training combineert de inzichten van het boek “Quality for DevOps teams” en de TMAP body-of-knowledge op www.tmap.net. De volgende onderwerpen komen aan bod in deze e-learning:

Voor wie is deze opleiding?

Deze training richt zich op mensen die werken in teams waar excellente prestaties centraal staan. Je kunt denken aan teams met rollen als agile coaches, beheerders, business-analisten, ontwikkelaars, product owners, release train engineers, software testers, quality engineers, scrum masters, enzovoort.

Heb je twijfels of deze e-learning iets voor jou is? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Lees hier over de verschillen tussen TMap® Suite Test Engineer en TMap® Quality for cross-functional teams.

Vereisten voor de e-learning

Er zijn een aantal minimumvereisten voor deze e-learning. Zo is vereist dat je werkt in (Agile) teams en basiskennis hebt over informatietechnologie. Naast deze kennisvereisten heb je geen specifieke eerdere certificeringen nodig. Je hoeft dus niet per se al een eerdere TMAP of TPI certificering te hebben.

Investering

Voor de E-learning investeer je 60 uren zelfstudie (conform de studiebelasting van iSQI) en betaal je € 695,00 voor 6 maanden toegang tot de E-learning omgeving.

€ 695,00

Specificaties

Paragrafen 54
Proefexamen
Toegang
20
6 maanden
Taal Engels

Volg de e-learning Tmap® Suite Test Engineer. Je leert tijdens deze opleiding hoe je gestructureerd, effectief én efficiënt software kunt testen met behulp van TMap® Suite.


Sluit testen aan op de doelstellingen van het bedrijf met behulp van de e-learning TPI Next®  Foundation. Hierdoor zorg je voor kostenbesparing, snellere time-to-market of kwaliteitsverbetering.De wereldwijde ontwikkelingen op het vlak van IT gaan razendsnel. Van individuen en teams wordt verwacht dat ze snel werken én kwaliteit leveren. TMAP® ondersteunt deze nieuwe manier van werken naar ingebouwde kwaliteit die verder gaat dan alleen testen.