Over ons

Testlearning heeft een partnerovereenkomst met Sogeti

Testlearning heeft een partnerovereenkomst met Sogeti (onderdeel van de Capgemini groep). In 2010 zijn we deze samenwerking gestart om de testopleiding TMap Suite Test Engineer ook via E-learning aan te kunnen bieden. Na een succesvolle oplevering in 2011 hebben we stapsgewijs de opleiding verder verbeterd en daarbij ook de waardevolle feedback van de cursisten verwerkt.

E-learning van Testlearning

In 2013 zijn we in gesprek gegaan met Sogeti om ook de opleiding TPI NEXT® Foundation te ontwikkelen. Eind 2014 is ook deze opleiding succesvol opgeleverd in een E-learning. Het opzetten van de E-learning omgeving en de verdere ontwikkeling ervan is erg belangrijk. De opleiding moet namelijk aansluiten bij de theoretische kennis die nodig is en daarbij goed aansluiten op het examen van iSQI. Testlearning is dan ook geaccrediteerd partner van iSQI.

Accreditatie door iSQI

Naast de docenten van Sogeti hebben ook testers kritisch gekeken naar de opgeleverde E-learning omgeving. Door de waardevolle feedback hebben wij goede aanpassingen kunnen doen, waardoor de huidige E-learning aan een hoge kwaliteit voldoet. Onze opleidingen worden geaccrediteerd voor het examen van Exin, waardoor je de opleiding kunt afsluiten met een officieel erkend certificaat!

TMAP Suite Test Engineer & TPI

  • Meer informatie over het examen TMap Suite Test Engineer vind je hier.
  • Meer informatie over het examen TPI vind je hier.

Boek jouw examen

Na de voorbereiding op je examen via onze e-Learning omgeving kun je het examen boeken. Wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder. Ook kan je onze blogs lezen voor meer inspiratie!

We proberen jouw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Inhoudelijke vragen worden door Sogeti in behandeling genomen.