Aanbod

Aanbod van testopleidingen bij Testlearning

Onze testopleidingen zijn ontwikkeld in samenwerking met Sogeti (onderdeel van de Capgemini groep) waarbij startende, als je je dus wilt omscholen tot softwaretester, maar ook gevorderde deelnemers uit het testvak theoretische ondersteuning krijgen. Het geleerde wordt toegepast in de praktijk, waardoor de opleiding een bijdrage levert aan het verbeterde eindresultaat: “Test & Improve!”

TMap® Suite Test Engineer en TPI NEXT®

De e-learning TMap® Suite Test Engineer, TMap® Quality for cross-functional teams en TPI NEXT® opleidingen geven uitstekende theoretische kennis die ondersteuning geven binnen het vak testen. Wij bieden deze opleidingen aan in onze digitale leeromgeving. Dit is een uitstekende en gebruiksvriendelijke manier om deze cursussen te volgen. Je volgt de theorie in jouw eigen tempo op het internet via de laptop of je tablet. Thuis op de bank, tijdens de lunch of gewoon even ter afwisseling van het werk!

Volg de e-learning Tmap® Suite Test Engineer. Je leert tijdens deze opleiding hoe je gestructureerd, effectief én efficiënt software kunt testen met behulp van TMap® Suite.


Sluit testen aan op de doelstellingen van het bedrijf met behulp van de e-learning TPI Next®  Foundation. Hierdoor zorg je voor kostenbesparing, snellere time-to-market of kwaliteitsverbetering.De wereldwijde ontwikkelingen op het vlak van IT gaan razendsnel. Van individuen en teams wordt verwacht dat ze snel werken én kwaliteit leveren. TMAP® ondersteunt deze nieuwe manier van werken naar ingebouwde kwaliteit die verder gaat dan alleen testen.