E-learning TMAP® Suite Test Engineer

Gestructureerd, effectief en efficiënt testen met TMap® Suite

Organisaties worden zich bewust van de afhankelijkheid van de informatiesystemen die ze gebruiken. Hierdoor is de aandacht voor de kwaliteit van de informatiesystemen die in productie worden genomen sterk toegenomen. Testen is één van de belangrijkste manieren om vast te stellen of een informatiesysteem voldoet aan de kwaliteitseisen. Tijdens dit opleidingstraject leer je hoe je gestructureerd, effectief èn efficiënt kunt testen met behulp van TMap® Suite.

TMap® Suite: Een gedegen fundament voor testen

Tijdens dit opleidingstraject leer je hoe je gestructureerd, effectief én efficiënt kunt testen met behulp van TMap® Suite. Interactieve E-learning modules behandelen de theorie op dynamische wijze. Deze opleiding zorgt daarmee voor een gedegen fundament en kan worden beschouwd als dé basisopleiding op het gebied van testen.

Deze E-learning TMap® Suite Test Engineer is een combinatie van verschillende bronnen die samengevoegd zijn in het workbook wat in deze e-learning in één dynamisch traject te volgen is. Het opleidingstraject bestaat uit interactieve E-learning modules die de theorie op een dynamische wijze behandelen. Deze modules maken onder andere gebruik van animaties en opdrachten voor het testen.

Officiële voorbereiding op het EXIN Examen: TMap® Suite Test Engineer

De E-learning modules behandelen de volledige examenstof van het algemeen erkende EXIN examen TMap® Suite Test Engineer. De modules maken gebruik van animaties, oefenvragen en opdrachten voor het testen. Na het volgen van dit opleidingstraject kun je tests specificeren en de dekkingsvormen en testtechnieken toepassen.

Investering
Voor de E-learning investeer je 60 uren zelfstudie (conform de studiebelasting van EXIN) en betaal je € 695,00 voor 6 maanden toegang tot de E-learning omgeving.

Samenvatting e-learning TMap® Suite Test Engineer

  • Je leert hoe je gestructureerd, effectief èn efficiënt kunt testen met behulp van TMap®;
  • Volledige voorbereiding op het EXIN Examen: TMap® Suite Test Engineer.

Officiële voorbereiding op het EXIN examen

€ 695,00

Specificaties

Paragraven 72
Proefexamen
Toegang
20
6 maanden
Taal Nederlands

Volg de e-learning Tmap® Suite Test Engineer. Je leert tijdens deze opleiding hoe je gestructureerd, effectief én efficiënt software kunt testen met behulp van TMap® Suite.


Sluit testen aan op de doelstellingen van het bedrijf met behulp van de e-learning TPI Next®  Foundation. Hierdoor zorg je voor kostenbesparing, snellere time-to-market of kwaliteitsverbetering.De wereldwijde ontwikkelingen op het vlak van IT gaan razendsnel. Van individuen en teams wordt verwacht dat ze snel werken én kwaliteit leveren. TMAP® ondersteunt deze nieuwe manier van werken naar ingebouwde kwaliteit die verder gaat dan alleen testen.