Gratis e-learning preview beschikbaar

Verbeter je software testing skills met onze gratis e-learning preview

In de huidige technologische wereld is software overal om je heen te vinden – van smartphones en laptops tot complexe systemen in auto's en infrastructuur. Deze software moet natuurlijk allemaal goed werken en dat is waar jij als software tester enorm belangrijk bent. Om te zorgen dat er genoeg gekwalificeerde software testers zijn en om onze passie voor kwaliteitssoftware met jullie te delen, zijn we verheugd om een gratis preview van een e-learning aan te bieden!

Voor wie is de gratis preview?

Deze gratis preview van de e-learning TMap Quality for cross-functional teams is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van zijn of haar software testing vaardigheden. De e-learning is dus voor iedereen die werkzaam is, of wilt gaan werken, in software testen en methodes wilt aanleren om op een gestructureerde wijze te testen.

We helpen jou graag door kennis toegankelijk te maken en hopen dat deze gratis preview je een goede indruk geeft van hoe onze e-learning eruitziet. Laat deze je op weg helpen naar succes in de wereld van software testing!

Ontdek het e-learning platform

  • Benader de e-learning via een app op je telefoon of via een computer
  • Je ziet automatisch waar je de vorige keer gebleven bent
  • Voeg aantekeningen en highlights toe en vind deze eenvoudig terug
  • Na ieder hoofdstuk kun je de lesstof oefenen d.m.v. een proefexamen
  • Krijg feedback per vraag in je proefexamen
  • Kom je er niet uit? Chat dan met je docent
  • Aan het eind krijg je een examen
  • Heb je je examen gehaald? Dan krijg je je certficaat in je inbox

Aanbod - E-learnings voor testopleidingen

Volg de e-learning Tmap® Suite Test Engineer. Je leert tijdens deze opleiding hoe je gestructureerd, effectief én efficiënt software kunt testen met behulp van TMap® Suite.


Sluit testen aan op de doelstellingen van het bedrijf met behulp van de e-learning TPI Next®  Foundation. Hierdoor zorg je voor kostenbesparing, snellere time-to-market of kwaliteitsverbetering.De wereldwijde ontwikkelingen op het vlak van IT gaan razendsnel. Van individuen en teams wordt verwacht dat ze snel werken én kwaliteit leveren. TMAP® ondersteunt deze nieuwe manier van werken naar ingebouwde kwaliteit die verder gaat dan alleen testen.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen over de inhoud of toetsing? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.