E-learning TPI NEXT® Foundation

TPI NEXT®: meer rendement uit jouw testorganisatie

De redenen voor procesverbetering kunnen ingegeven zijn door kostenbesparing, verkorting van de time-to-market of kwaliteitsverbetering. TPI NEXT® is een model dat je helpt jouw testproces gericht te verbeteren op basis van jouw bedrijfsdoelstellingen. TPI NEXT® laat testdoelstellingen aansluiten bij jouw bedrijfsdoelstellingen. Het testen verloopt daardoor beter, efficiënter, sneller en met behoud of verhoging van de kwaliteit, waardoor je meer rendement haalt uit jouw testorganisatie.

TPI NEXT® helpt bij het inrichten en managen van jouw testprocesverbetering

Het verbeteren van het testproces brengt de nodige veranderingen met zich mee. In de praktijk is het echter vaak moeilijk te bepalen welke stappen moeten worden genomen en in welke volgorde. Tijdens de e-learning opleiding TPI NEXT® Foundation leer je hoe je een dergelijk verbetertraject kunt inrichten en managen.

De meeste modellen met software process improvement besteden slechts beperkt aandacht aan gestructureerd testen. Daarnaast geven deze modellen vaak alleen een referentie: doe je het wel op de juiste manier? Het TPI NEXT®-model gaat verder en geeft je adequate verbetersuggesties voor jouw testproces. Tevens laat het model je zien hoe je het flexibel kunt toepassen in verschillende situaties zoals Agile omgevingen, naast het gebruik van CMMi en bij Outsourcing. Tijdens de opleiding leer je hoe het TPI NEXT®-model je in deze situaties helpt jouw testproces stap voor stap te verbeteren. Bovendien leer je hoe je testmethoden zoals TMap NEXT® kunt implementeren met behulp van dit model.

De ideale voorbereiding op het EXIN-examen TPI NEXT ® Foundation

[NL] http://www.exin.com/AE/nl/examens/&exam=tpi-next

[UK] http://www.exin.com/GB/en/certifications/&exam=tpi-next

Je krijgt handvatten om een verbetertraject van een testproces op te starten:

  • Business Driven Test Process Improvement;
  • De aanpak van het verbetertraject van een testproces;
  • Inzicht in de noodzaak van testverbetering;
  • Het maken van een goed verbetervoorstel.

E-learning TPI NEXT® Foundation

De E-learning TPI NEXT® Foundation opleiding geeft je inzicht in het TPI NEXT®-model en hoe je dit model kunt toepassen:

  • Structuur en achtergronden van TPI NEXT®;
  • De verbeterstappen van TPI NEXT®;
  • TPI NEXT® in verschillende omgevingen;
  • Het toepassen van TPI NEXT® in jouw eigen praktijk.

Doelgroep

Deze opleiding is van praktisch en strategisch belang voor iedereen die betrokken is bij en/of verantwoordelijk is voor het structureren en verbeteren van het testproces. Uiteraard is deze opleiding daarnaast bedoeld voor iedereen die het internationaal erkende EXIN-certificaat TPI NEXT® Foundation wil behalen. We denken aan Testers, Testcoördinatoren en Testmanagers. Deze opleiding is ook geschikt voor Testconsultants, Kwaliteitsmedewerkers en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor acceptatietesten of die betrokken zijn bij het definiëren van teststandaards.

Investering

Voor de E-learning investeer je 30 uren zelfstudie (conform de studiebelasting van EXIN) en betaal je € 595,00 voor 6 maanden toegang tot de E-learning omgeving.

€ 595,00

Specificaties

Paragrafen 19
Proefexamen
Toegang
5
4 maanden
Taal Engels

Volg de e-learning Tmap® Suite Test Engineer. Je leert tijdens deze opleiding hoe je gestructureerd, effectief én efficiënt software kunt testen met behulp van TMap® Suite.


Sluit testen aan op de doelstellingen van het bedrijf met behulp van de e-learning TPI Next®  Foundation. Hierdoor zorg je voor kostenbesparing, snellere time-to-market of kwaliteitsverbetering.De wereldwijde ontwikkelingen op het vlak van IT gaan razendsnel. Van individuen en teams wordt verwacht dat ze snel werken én kwaliteit leveren. TMAP® ondersteunt deze nieuwe manier van werken naar ingebouwde kwaliteit die verder gaat dan alleen testen.