Features

Als software tester is het essentieel om je vaardigheden en kennis voortdurend te ontwikkelen. Zeker nu de technologie zich in een hoog tempo blijft ontwikkelen. Onze e-learning opleidingen zijn speciaal ontworpen om jou te helpen de nodige vaardigheden en kennis te leren. Met onze e-learning opleidingen heb je de flexibiliteit om te leren waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Lees verder om te ontdekken hoe onze e-learnings werken.

Ontdek het e-learning platform

  • Benader de e-learning via een app op je telefoon of via een computer
  • Je ziet automatisch waar je de vorige keer gebleven bent
  • Voeg aantekeningen en highlights toe en vind deze eenvoudig terug
  • Na ieder hoofdstuk kun je de lesstof oefenen d.m.v. een proefexamen
  • Krijg feedback per vraag in je proefexamen
  • Kom je er niet uit? Chat dan met je docent
  • Aan het eind krijg je een examen
  • Heb je je examen gehaald? Dan krijg je je certficaat in je inbox. Let op, dit geldt alleen voor de e-learning TMAP®: Quality for cross- functional teams

Voor wie zijn de e-learnings?

De e-learnings van Testlearning zijn voor iedereen die werkzaam is, of wilt gaan werken, in software testen en methodes wilt aanleren om op een gestructureerde wijze te testen. Lees onze blogs hierover: omscholen tot software tester en software tester zonder ervaring.

De belangrijkste kenmerken

De opbouw en het examen van de e-learning

De e-learnings zijn opgedeeld in een aantal hoofdstukken waarin je de facetten van het testen doorloopt. Je vindt in de e-learning tekstuele uitleg, maar ook afbeeldingen en video's. Om zeker te zijn dat je de stof goed begrijpt, wordt er ook gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden die je soms zelf moet uitwerken.

Ben je klaar voor het examen? Dan kan je je opgeven voor het examen via EXIN. EXIN heeft wereldwijd bijna 3 miljoen mensen gecertificeerd. Het examen kun je thuis online doen of op locatie. Als je ervoor kiest het examen thuis te doen, is er een online surveillant die met je meekijkt. Let op: dit geldt alleen voor de E-learning TMAP®: Quality for cross- functional teams.

Hoe lang doe je over een opleiding?

Het volgen van de e-learning zorgt voor veel vrijheid en vraagt ook om discipline. Je kunt namelijk helemaal zelf beslissen wanneer jij de lessen gaat volgen. De meeste kandidaten ronden binnen 2 tot 4 maanden een e-learning af. Hier kun jij dus ook op rekenen. Maar je krijgt 6 maanden toegang tot de e-learning. Dat betekent dus dat je er maximaal 6 maanden over kunt doen om je met de e-learning voor te bereiden op het examen. Dat is tijd zat!

Wil je na twee maanden al het examen gaan maken? Dat kan! Of je nu slaagt of niet, jehebt daarna gewoon nogtoegang tot de e-learning.

Hoe kun je je aanmelden voor de e-learning?

Het aanmeld proces verloopt via Testlearning. Dat betekent dat je je dus rechtstreeks via ons kunt aanmelden. Dit doe je op de pagina van de desbetreffende e-learning. Je kunt dan direct de betaling via iDeal of factuur voldoen en starten met de e-learning.

Ons aanbod e-learnings

We steken veel tijd en energie in onze e-learnings zodat jij jezelf zo goed mogelijk kunt trainen. Zo kun je de training zowel via je laptop of computer volgen als ook via een app op je smartphone. Onze testopleidingen zijn ontwikkeld in samenwerking met Sogeti (onderdeel van de Capgemini groep). We zorgen dat startende, maar ook gevorderde deelnemers uit het testvak theoretische ondersteuning krijgen. We bieden momenteel de volgende e-learnings aan:

Ben je benieuwd hoe de e-learning eruit ziet? Hieronder zie je een preview van de e-learning TMAP Quality for cross-functional teams.

Vragen? Neem contact met ons op

Twijfel je welke e-learning het best bij jou past? Of heb je nog vragen over de inhoud of toetsing? Neem gerust contact met ons op! We kijken graag voor jou welke e-learning het best passend is in jouw situatie en voor jouw doelen en beantwoorden graag al jouw vragen.

Testlearning is dé partner van Sogeti voor het volgen van opleidingen op het gebied van testen en kwaliteit in een digitale leeromgeving.