Features

Als software tester is het essentieel om je vaardigheden en kennis voortdurend te ontwikkelen. Zeker nu de technologie zich in een hoog tempo blijft ontwikkelen. Onze e-learning opleidingen zijn speciaal ontworpen om jou te helpen de nodige vaardigheden en kennis te leren. Met onze e-learning opleidingen heb je de flexibiliteit om te leren waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Lees verder om te ontdekken hoe onze e-learnings werken. 

Voor wie zijn de e-learnings?

 De e-learnings van Testlearning zijn voor iedereen die werkzaam is, of wilt gaan werken, in software testen en methodes wilt aanleren om op een gestructureerde wijze te testen.

De belangrijkste kenmerken

De opbouw en het examen van de e-learning

De e-learnings zijn opgedeeld in een aantal hoofdstukken waarin je de facetten van het testen doorloopt. Je vindt in de e-learning tekstuele uitleg, maar ook afbeeldingen en video's. Om zeker te zijn dat je de stof goed begrijpt, wordt er ook gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden die je soms zelf moet uitwerken.

Ben je klaar voor het examen? Dan moet je je opgeven voor het examen via EXIN. EXIN heeft wereldwijd bijna 3 miljoen mensen gecertificeerd. Het examen kun je thuis online doen of op locatie. Als je ervoor kiest het examen thuis te doen, is er een online surveillant die met je meekijkt. 

Hoe lang doe je over een opleiding?

Het volgen van de e-learning zorgt voor veel vrijheid en vraagt ook om discipline. Je kunt namelijk helemaal zelf beslissen wanneer jij de lessen gaat volgen. De meeste kandidaten ronden binnen 2 tot 4 maanden een e-learning af. Hier kun jij dus ook op rekenen. Maar je krijgt 6 maanden toegang tot de e-learning. Dat betekent dus dat je er maximaal 6 maanden over kunt doen om je met de e-learning voor te bereiden op het examen. Dat is tijd zat!

Wil je na twee maanden al het examen gaan maken? Dat kan! Of je nu slaagt of niet, jehebt daarna gewoon nogtoegang tot de e-learning.

Voor de cursist

Automatisch en centraal updaten

Voor de cursist

Beschikbaar op desktop en app

Voor de cursist

Werk met meerdere docenten tegelijkertijd

Voor de cursist

Snel een nieuwe e-learning toevoegen

Testlearning is dé partner van Sogeti voor het volgen van opleidingen op het gebied van testen en kwaliteit in een digitale leeromgeving.