TMAP® Quality voor cross-functional teams certificaat

In de snel veranderende wereld van IT, is het cruciaal dat teams niet alleen snel kunnen werken, maar ook kwaliteit leveren. Eén manier om deze kwaliteit te garanderen en te verbeteren is door het behalen van het TMAP® Quality voor Cross-Functionele Teams certificaat. 

Wat is een TMAP Certificaat?

Een TMAP®-certificaat is een onafhankelijk, internationaal erkend bewijs van expertise op het gebied van Quality Assurance (QA) en testen. Dit specifieke certificaat, TMAP® Quality voor Cross-Functionele Teams, focust op de ontwikkeling en handhaving van kwaliteitsnormen binnen teams die bestaan uit leden met uiteenlopende vaardigheden en kennis.

Wat zijn de voordelen van het certificaat?

Met dit certificaat onder de knie, heb je de mogelijkheid om te excelleren in een high-performance omgeving zoals een IT-delivery team. Je krijgt een grondige kennis van IT-delivery modellen, in het bijzonder DevOps, en de whole-team benadering en relevantie voor Dev en Ops mensen. Bovendien krijg je de kans om verdere certificaten te behalen en je professionele ontwikkeling te bevorderen.

Voor wie is het geschikt?

Dit certificaat is bijzonder geschikt voor personen die werken in teams waar excellente prestaties centraal staan. Dit omvat rollen zoals agile coaches, beheerders, business-analisten, ontwikkelaars, product owners, release train engineers, software testers, quality engineers, scrum masters en dergelijke.

Hoe kun je het certificaat behalen?

Om het TMAP® Quality voor Cross-functional teams certificaat te verkrijgen, moet je slagen voor een examen dat wordt afgenomen door de onafhankelijke examenorganisatie iSQI. Een effectieve manier om je op dit examen voor te bereiden is door een e-learning cursus te volgen bij Testlearning, een erkende opleider.

Voor deze e-learning cursus, investeer je 60 uren in zelfstudie en betaal je € 695,00 voor 6 maanden toegang tot de E-learning omgeving. Er zijn enkele basisvereisten, waaronder werken in (Agile) teams en een basiskennis van informatietechnologie. Het is echter niet noodzakelijk dat je al een voorgaande TMAP of TPI certificering hebt.