Certificaten voor software testers

Bij Testlearning streven we ernaar om jou de tools en kennis te geven die je nodig hebt om je carrière in software testing naar een hoger niveau te tillen. Een cruciaal onderdeel van deze ontwikkeling zijn certificeringen. Deze certificaten dienen als internationaal erkende kwalificaties die jouw expertise en toewijding in je vakgebied aantonen. Of je nu nieuw bent in de wereld van softwaretesten, of een ervaren professional die zijn vaardigheden wil uitbreiden en aanscherpen, wij hebben de juiste certificering voor jou.

TMAP® Suite Test Engineer certificaat

Ben je klaar om je kennis en vaardigheden op het gebied van softwaretesten naar een hoger niveau te tillen? Ga dan voor het TMAP® Suite Test Engineer certificaat. Deze kwalificatie wordt wereldwijd erkend en is een belangrijke stap in je carrière.

TMAP® Quality voor Cross-functional teams certificaat

Werk je in een cross-functioneel team en wil je excellente prestaties leveren? Dan is het TMAP® Quality voor Cross-functional teams certificaat de juiste keuze voor jou. Dit certificaat helpt je om je te specialiseren in kwaliteitsborging binnen teams met uiteenlopende vaardigheden en kennis.

TPI NEXT® Foundation certificaat

Als je gefocust bent op het verbeteren van je testproces, kan ons TPI NEXT® Foundation certificaat je de kennis en tools geven die je nodig hebt. Deze certificering helpt je om testprocessen te beoordelen en verbeteren, waardoor je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan je team en organisatie.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze certificaten, of als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste certificering voor jouw carrièredoelen. We zijn er om je te helpen op je pad naar succes in softwaretesten.