Behaal het TPI certificaat

Wil jij graag jouw vaardigheden als software tester laten certificeren? Dat is zeker slim! Je doet er dan goed aan om het TPI certificaat te behalen. Het TPI certificaat is één van de meest gerespecteerde en bekende certificeringen in de software testing-industrie. Je bewijst met het certificaat je expertise in het vakgebied aan (potentiële) werkgevers. Lees snel verder want we leggen je hier uit wat het TPI certificaat is, wat de voordelen zijn van het hebben van een TPI certificaat, voor wie het certificaat is en hoe je er een kunt krijgen! Dus als je geïnteresseerd bent in het behalen van het TPI certificaat in software testen, lees dan verder.

Wat is het TPI certificaat?

Het TPI certificaat is een certificering die wordt aangeboden door het Nederlandse EXIN. EXIN (EXamenINstituut) certificeert wereldwijd ICT-professionals en accrediteert EXIN (trainings-) bedrijven op het gebied van ICT-opleidingen en het ontwikkelen van ICT trainingsmateriaal.

Om gecertificeerd te worden, moet je slagen voor een examen waarin je de volgende onderwerpen kunt verwachten:

  • Positioneringstesten en TPI NEXT®
  • Elementen van het TPI NEXT® model voor metingen
  • Elementen van het TPI NEXT® model voor Verbeteringen
  • Bedrijfsgedreven verbetering

Wat zijn de voordelen ervan?

Wist je dat er veel voordelen verbonden zitten aan het hebben van het certificaat? Hier zijn er een paar:

  • Het bewijst jouw expertise: Het certificaat is de meest gerespecteerde en bekende certificering in de software test industrie. Met een TPI certificaat laat je potentiële werkgevers zien dat je de vaardigheden en kennis hebt om een succesvolle software tester te zijn!
  • Het onderscheidt je van de massa: In de huidige competitieve arbeidsmarkt is het belangrijk om je te onderscheiden. Het hebben van het certificaat helpt je precies dat te doen!
  • Verhoog jouw verdiensten: Werkgevers zijn op de hoogte van de toegevoegde waarde van het certificaat en de kans is aanwezig dat je met een certificaat dus een hoger salaris ontvangt.

Voor wie is TPI interessant?

Ben jij een professional die gericht is op het betrokken zijn bij en geïnteresseerd is in het verbeteren van testprocessen? Dan is de TPI NEXT® Foundation certificering iets voor jou. Het certificaat is uitermate geschikt voor testers of diegenen die werken aan de meer technische kant van project- of programmamanagement.

Het TPI certificaat is dus voor professionals die zijn of haar vaardigheden op het gebied van software testen willen certificeren. Als je een software tester bent die zijn of haar carrièrevooruitzichten wil verbeteren, of als je een carrière in software testing overweegt, dan is het TPI certificaat iets voor jou!

Hoe kan ik het certificaat behalen?

Wil je het certificaat graag gaan behalen? Dan is het verstandig een erkende TPI e-learning te volgen. Onze TPI e-learning stoomt je klaar en bereid je voor op het TPI examen waar en wanneer je wilt! Zodra je een cursus hebt afgerond, kun je je inschrijven voor het TPI examen. Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen waarvan je 65% goed moet beantwoorden om te slagen.

Toon je expertise aan!

Ga ervoor en certificeer jouw kennis en kunde van het software testen met een certificaat. Testlearning heeft bovendien een partnerovereenkomst met Sogeti en we bieden al sinds 2010 testopleidingen aan. Je bent dus gegarandeerd goed voorbereid met onze e-learnings. Heb je vragen over de e-learning, het examen of het certificaat? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!